مهدي اوکاتي افزود: هنرمندان صنايعدستي و هنرهاي سنتي تا 3 آذرماه فرصت دارند برترين آثار خود را در معرض ديد بازديدکنندگان اين نمايشگاه بگذارند.
وي با اشاره به اينکه 155 غرفه به عرضه صنايع ستي هنرمندان سراسر کشور اختصاص يافته، اضافه کرد: هنرمندان دو استان نيز از حضور در اين نمايشگاه بازماندند.
به گفته معاون صنايعدستي سيستان و بلوچستان در قالب 40 غرفه نيز هنر دست زنان و مردان اين استان به بازديدکنندگان معرفي ميشود.
اين مقام مسئول در اداره کل ميراث فرهنگي سيستان و بلوچستان تصريح کرد: زنان صنعتگر اين استان بيشتر رودوزي، سکه دوزي، سوزندوزي و سفال کلپورگان را به نمايش مي گذارند و اين در حالي است که مردان آثار خود در رشتههاي حصير بافي، پارچه بافي و سفال کوه ميتک را به اين نمايشگاه آوردهاند.
وي يادآور شد: آيين گشايش چهارمين نمايشگاه سراسري قربان تا غدير و اولين نمايشگاه تخصصي سفال، سراميک، شيشه، آبگينه، رودوزي سنتي و البسه محلي سيستان و بلوچستان با حضور مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، استانداري و امام جمعه اين استان برگزار ميشود.
اوکاتي در پايان خاطر نشان کرد: در حاشيه برگزاري نمايشگاه ياد شده از برترين هنرمندان صنايعدستي اين استان نيز تقدير ميشود.
112/
انتهای پیام/